Medisch centrum Veluwse Poort

Alles voor uw welzijn!

De praktijk van Oefentherapie Cesar Ede is gevestigd in Medisch Centrum Veluwse poort: Eikenlaan 13, 6711 MA Ede. U kunt de praktijk vinden op de 2e etage. Deze is te bereiken met de lift of de trap.

De praktijk biedt Oefentherapie Cesar, Slaaptherapie (voor volwassenen en kinderen) , Parkinsonspecifieke therapie en Thuiszorgtherapie.

Behandelingen aan huis worden gegeven in Ede en omgeving.

Route naar Veluwse Poort

Handige referenties

Op zoek naar een Oefentherapeut bij u in de buurt?

Klachtenregeling

Vanaf 1 januari 2017 zijn de regels voor het indienen van een klacht over uw zorgverlener gewijzigd. Als u een klacht heeft over de geleverde zorg door uw zorgverlener kunt u terecht bij het Klachtenloket Paramedici mits uw zorgverlener daarbij is aangesloten.

Uw zorgverlener heeft u geïnformeerd via de site van zijn/haar praktijk en/of een folder verkrijgbaar in de praktijk wat u kunt doen als u ontevreden bent over de geleverde zorg. Als uw zorgverlener is aangesloten bij de Klachten- en geschillenregeling Paramedici geldt de volgende procedure.

De eerste stap voor u is een gesprek aangaan met uw zorgverlener. Het is goed mogelijk dat die niet beseft dat u ontevreden bent en waarover. Er kan sprake zijn van een misverstand. Vaak leidt zo’n gesprek al tot een oplossing.
Het kan zijn dat een gesprek geen of niet voldoende oplossing biedt. Of er is een goede reden om geen gesprek aan te willen gaan. Dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure. De Klachtenen geschillenregeling Paramedici, biedt u, mits uw zorgverlener hierbij is aangesloten, een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Op de website van het klachtenloket paramedici vindt u meer informatie, het meldformulier en uitleg over de procedure. Komt u er niet uit of heeft u nadere vragen, dan is het ook mogelijk om het klachtenloket via de mail of telefonisch te benaderen.

Website Klachtenloket E-mail Klachtenloket Bel Klachtenloket